Foto

Kernboringen

AsfaltTechnologie.NL beschikt over een volledig hydraulische kernboorwagen, voorzien van o.a. een 350l.- watertank, kernuitdrukcilinder, vorstbeveiliging ( boren mogelijk tot -15°C), en een generator van 6,5 KVA ( 5,2 kW). Hierdoor is het mogelijk om de boorwagen als generator voor stroom en water te voorzien om met een externe boormotor op lastig bereikbare locaties te komen ( dijktaluds e.d.)

Voor asfalt- constructie -en betonboringen kan AsfaltTechnologie.NL een totaalaanbieding uitbrengen, desgewenst inclusief de juiste benodigde verkeersmaatregelen, zoals RVV-bebording, actiewagens, pijlwagens, botsabsorbers, en mobiele rijstrooksignalering (MRS), conform CROW- publicaties 96a en b.

Ook het vooronderzoek, uitvoering van benodigde kernboringen, en het opstellen van het freesplan conform CROW-publicatie 210 kan Asfaltttechnologie.NL geheel in eigen beheer uitvoeren.

In samenwerking met geaccrediteerd bedrijven kunnen naast laagdikte, laagopbouw , en PAK-10 gehalte ook volledige verhardingsadviezen, incl. valgewichtdeflectiemetingen, (automatische) visuele inspecties, boorwerkzaamheden en teerhoudendheidsonderzoek uitgevoerd worden.

Kerndiameters zijn mogelijk van Ø 50 mm. tot Ø 350 mm.

Asfalttechnologie.NL beschikt verder over een lijnlaser en millimeterbaak waarmee o.a. profielboringen ( orgelboringen) uitgevoerd kunnen worden om de oorzaak van vervormingen in de weg vast te stellen.